Menu
in

Și-a împușcat iubita româncă, condamnat la 8 ani de închisoare

Reducere a pedepsei în apel pentru Settimio Melaranghi, agent imobiliar de 58 de ani din Capodimonte (Viterbo) judecat pentru uciderea Danielei Nicoleta Hatmanu, iubita sa româncă, pe care a împușcat-o în ianuarie 2008.

Curtea de Apel din Roma l-a condamnat în 24 septembrie la 8 ani de închisoare, acordându-i circumstanțe atenuantele generice. În primă instanță, aceste atenunate i-au fost refuzate de judecătorul din Viterbo, care îl condamnase la 10 ani și 7 luni de închisoare după procedura prescurtată. După omor, Melaragni a fost arestat și după câteva zile pus în arest domiciliar. Pe 24 septembrie s-a prezentat liber la procesul în apel.

Un nou caz Elodia: italian acuzat de uciderea unei românce, lipsește cadavrul

Era 31 ianuarie 2008 când, în apartamentul lui Melaragni, a fost găsit corpul fără viață al româncei de 37 de ani. Omorul a fost comis în toiul nopții; asupra femeii au fost trase trei focuri de pistol, dintre care două au nimerit-o în coapsă și unul, cel mortal, puțin sub claviculă.

A ucis o româncă lângă Ancona, întreprinzător italian arestat

Corpul a fost găsit nud, în fața ușii dormitorului. Melaragni, care imediat după fapte a chemat ambulanța și carabinierii, a negat încă de la început că ar fi ucis-o în mod voluntar pe femeie (ca în cazul atletului sud-african fără picioare, Pistorius), declarând că a tras după ce a auzit sunând alarma locuinței.

Nu și-a dat seama că iubita sa se ridicase din pat pentru a merge la baie. S-a trezit brusc, și, crezând că au intrat hoți în casă, a luat pistolul pe care îl ținea în comodă trăgând în direcția zgomotului.

Româncă de 26 de ani, ucisă la Bitonto (Bari)

Pentru Daniela Nicoleta Hatmanu, originară din Vânători (Vrancea), nu a fost cale de scăpare. S-a întâmplat la Capodimonte, în casa bărbatului. Femeia locuia la Palermo și venise cu avionul la Roma. Bărbatul a așteptat-o la aeroportul Fiumicino, au luat cina împreună și apoi s-au retras acasă la el. Unde a ucis-o.

Avea arma, un pistol Berretta calibrul 9, pentru că era terorizat de un episod de violență suferit în octombrie 2007, un furt cu o modalitate deosebit de crudă. Doi români i-ar fi intrat în casă, l-au jefuit, l-au drogat și l-au violat! Melaragni afirmă că n-a făcut atunci denunț, de rușine. Dar ar fi rămas profund șocat de ce i s-a întâmplat. Astfel încât și-a cumpărat un pistol pe care îl ținea lângă pat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version