Menu
in

Și-a violat fosta parteneră, român condamnat la Ragusa

Aurel Oprea(foto), de 57 de ani, a fost condamnat de Tribunalul din Ragusa la patru ani și opt luni de detenție pentru viol. A fost arestat în luna iulie 2014 de agenții Comisariatului din Comiso (Ragusa). O româncă de 40 de ani, aflată la spital, a povestit agenților dimineața de infern prin care tocmai trecuse.

A declarat că în 2012, în timp ce lucra într-un restaurant în România, la Constanța, l-a cunoscut pe Aurel Oprea, care lucra în același local. A început o amiciție care încet-încet a devenit o adevărată poveste de dragoste.

După circa un an, având în vedere că munca în România era pe sfârșite, femeia le-a întrebat pe niște rude care locuiau la Comiso dacă exista posibilitatea să găsească ceva de lucru. Rudele i-au plătit călătoria și femeia s-a mutat în Italia pentru a lucra ca îngrijitoare la Comiso.

Ulterior a venit și Oprea și a început și el să lucreze. În Italia relația s-a întrerupt, dar deși nu mai exista o poveste de iubire între ei, ambii au decis să locuiască împreună pentru a împărți cheltuielile.

Inițial bărbatul a lucrat câteva zile și a împărțit în mică parte cheltuielile pentru chirie și altele, dar după puțin timp nu a mai lucrat preferând să rămână acasă să bea, să fumeze și să fie întreținut de femeie care la un anumit moment, în primele zile ale lui 2014, a decis să părăsească locuința și să se ducă să lucreze ca îngrijitoare la o bâtrână tot din Comiso. Oprea, nemaiavând cine să-l întrețină, a început să-și piardă mințile.

Potrivit povestirii femeii, în acel moment au început violențele psihologice: deseori românul o persecuta și o amenința cu moartea dacă nu continua să-l întrețină. Îi cerea bani pentru băutură, țigări, chirie, pentru a trăi. Continua să lenevească și să nu lucreze și o bombarda cu mesaje de amenințare cu moartea.

În ziua violului, în jurul orei 8.30, unica zi liberă a victimei, epilogul poveștii: femeia de 40 de ani ieșită din locuința bătrânei, l-a întâlnit pe Oprea, care o aștepta afară și a forțat-o să-l urmeze până la o locuință pe care bărbatul a închis-o cu un zăvor, pentru a o împiedica să iasă. A dezbrăcat-o și a violat-o.

Milano, a violat o studentă Erasmus: condamnat la 10 ani de închisoare

Român arestat la Ragusa pentru că și-a lovit fosta soţie cu toporul

Româncă abuzată timp de 9 ani de un sicilian

A ucis un italian şi i-a violat iubita. Arestat un român de 31 de ani

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version