in

Îi recunoașteți? Sunați la 112! Iată metoda prin care trei români furau bani de la bătrâni pe stradă

Trei bărbați au fost arestați la Pasian di Prato (Udine) pentru furturi de poliție în Gradisca d’Isonzo și poliția Comisariatului Monfalcone. Au fost prinși George Dragnea, 63, Gabriel Danut Dragnea, 29, și Gabriel Gheorghița, 41, toți cetățeni români în Italia fără adăpost.

Cei trei tocmai furaseră 50 de euro de la o bătrână din Pasian di Prato. Nu era pentru prima dată când au jefuit un pensionar: în Monfalcone, banda a jefuit o altă femeie în vârstă.

Datorită unor mărturii, anchetatorii au găsit mașina folosită de infractori, ajungând apoi la identitatea celor trei români. Ei sunt considerați responsabili și pentru alte lovituri, în Monfalcone, Portogruaro (Veneția), Sistiana (Duino) și apoi în Udine.

Cum acționa banda? Se apropiau de vârstnici, întrebându-i dacă ar putea schimba bancnote în monede pentru a plăti parcarea. Pensionarii care aveau încredere își deschideau portofelele, iar românii le furau banii cu dexteritate. Acum cei trei sunt închiși, iar poliția invită orice persoană care a fost victimă a acestui tip de furt să se prezinte imediat și să raporteze incidentul.

Puteți contacta carabinierii din Gradisca sau Poliția de Stat, Comisariatului Monfalcone; se poate suna și la 112.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A pornit de la munca de jos, acum face afaceri de succes : «Așa am reușit în străinătate»

Crimă la Roma după o bătaie cu bâte între românii cerșetori din centrul orașului