in

Îngrijitoare escroacă: l-a înșelat pe bătrânul asistat cu 20.000 de euro sub pretextul că are un fiu grav bolnav

Lucra ca îngrijitoare la un pensionar de 80 de ani, din Lucca. A fost de-ajuns să-i facă bătrânului unele așa-zise confidenţe şi a-l impresiona, astfel încât să-l uşureze de 20.000 de euro în scurt timp. Bani care, spunea ea, îi folosesc pentru tratarea unui fiu grav bolnav, dar care de fapt erau folosiţi la construcţia unei case la periferia Bucureştiului.

Protagonista escrocheriei, descoperită de o agenţie privată de investigaţii, este o femeie de 45 de ani, de origine română. Fiii bătrânului au fost cei care s-au adresat agenției, alarmaţi din cauza câtorva lipsuri ciudate în contul tatălui.

Îngrijitoarea îşi ştia treaba şi a reuşit să-l impresioneze pe avutul bătrân cu scuza fiului foarte grav bolnav. Bărbatul de 80 de ani s-a lăsat astfel convins să doneze femeii bani, în total circa 20.000 de euro. Toţi cheltuiţi, în schimb, pentru lucrări la noua sa casă din România.

Pentru investigatori nu a fost dificil să reconstituie cele întâmplate. Femeia aștepta să i se dea banii şi apoi pleca într-o călătorie în România. Unde în mod constant era filată de către detectivi, fiii bătrânului primind o bogată documentaţie fotografică cu vila pe care şi-o construia aceasta.

Au dispărut şi o colecţie de ceasuri şi parte din argintărie. Rudele, oricum, nu au vrut să prezinte denunţ împotriva femeii, care a fost concediată.

Îngrijitoare hoaţă, arestată la Padova. A sustras 8.000 de euro din contul bătrânei asistate

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

”Poftă bună” – blogul culinar al unei românce din Italia, succes de proporții

Torino, a ameninţat că se aruncă în aer, apoi s-a înjunghiat mortal