in

Italian sedus și abandonat, tehnica îmbrățișării la Messina: două românce arestate

Sedus și abandonat, dar nu înainte de a-i fi sustras un lănțișor de aur purtat la gât. S-a întâmplat în apropiere de biserica San Giacomo.

Victima este un bătrân messinez, autoarele faptei două românce identificate de agenții Chesturii din Messina, interveniți la fața locului, a fi Bălteanu Marinela, de 26 de ani, și Alecsandru Ana Maria, de 25.

Îmbrățișări, mângâieri și cuvinte dulci în abundență în magazinul bătrânului bărbat care în scurt timp s-a trezit fără lănțișorul de aur purtat la gât: aceasta a fost tehnica folosită pentru punerea la cale a loviturii.

Când bărbatul și-a dat seama de intențiile reale ale femeilor, acestea deja fugiseră. Însă nu s-a pierdut cu firea și a început să le urmărească pe scuter.

A reușit să le blocheze primind, în afară de insulte, pumni și picioare.

Încercarea celor două românce de a scăpa a fost zadarnică, la fața locului sosind imediat polițiștii care, verificând zona, au găsit sub un autoturism, staționat în zona intervenției, lănțișorul furat cu puțin timp înainte și recunoscut de victimă.

Poliția le-a arestat pe cele două românce.

Bălteanu Marinela, de 26 de ani, și Alecsandru Ana Maria, de 25
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Povestea Gianinei, cea mai iubită româncă din Lucignano: ”Ne-a dat o lecție de civilitate”

Poveste unică: a plecat să își denunțe soția, dar nu știa că fusese condamnat. Român arestat și dus la penitenciarul din Foggia