in

Johnny Bădulescu, în duet cu I Pooh, diseară, pe Canale 5! VIDEO

Johnny Bădulescu va concura azi, din nou, la concursul „Io canto”, difuzat, ca în fiecare săptămână, live,  pe postul Canale 5 (Mediaset).

Joia trecută, tânărul solist din Mioveni nu a concurat, iar luni prezenţa lui încă nu era confirmată pentru ediţia de azi, 13 octombrie.

Ieri seară, Johnny şi-a anunţat fanii, pe pagina de Facebook personală, că a ajuns la hotel în Milano şi se pregăteşte pentru repetiţiile dinaintea seratei muzicale.

Reamintim că Johnny poate fi votat şi de către românii din Peninsulă, care pot suna la numerele indicate de către prezentatorul emisiunii, Gerry Scotti, pe parcursul competiţiei. Câştigătorul fiecărei serate este desemnat prin televot, dar juriul prezent în sală îşi desemnează solistul preferat.

La fiecare show săptămânal participă 30 de mici talente muzicale, care interpretează şlagăre italiene şi internaţionale.

Asociaţia Românilor din Italia a lansat o invitaţie adresată românilor din Italia, pentru a-l susţine pe Johnny: „ ARI vă invită să vizionaţi in seara aceasta emisiunea "Io Canto"  transmisă pe Canale 5 la ora 20:35 şi să-l votati pe Johnny Moise Bădulescu care va cânta in duet cu I Pooh”.

AICI VIDEO cu prima melodie interpretata de Johnny la "Io canto"

M.C.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cinci zile zidari, în weekend fotbalişti!

VIDEO/ Caz şocant în România: o mamă îşi pune fetiţa de doi ani să fumeze şi să bea cafea