Menu
in

Lega Nord: „Italieni, declaraţi-vă refugiaţi și obţineți protecţii, cazare şi masă gratis „

Senatorul Consiglio: „Acum guvernul şi majoritatea apără numai imigranţii. Mai bine să ne declarăm refugiaţi pentru a obţine protecţii, cazare şi masă gratis” Aşa cum era uşor de prevăzut, Lega Nord nu a primit bine reducerea drastică a timpilor de rămânere în Centrele de primire pentru imigranţi (Cie) decisă pe 17 septembrie de Senat.

„Fiind singurii care apără legalitatea, observăm că nu există limită la mai rău. Stânga după nenumărate goleşte-închisori pentru delincvenţi, acum se laudă cu legea care goleşte centrele Cie pentru clandestini. Norma conţinută în legea comunitară reduce la 90 de zile perioada de reţinere în Cie de la 180 anterior”, declară senatorul de la Lega Nord Nunziante Consiglio.

„Cu ironie – adaugă – trebuie să spunem că ne-a mers bine, având în vedere că cei de la 5 stelle care acum şi-au arătat orientarea declarându-se de extremă stângă , propuneau numai 60 de zile de reţinere”.

„Noi – relansează Nunziante – cu siguranţă nu vom înceta să luptăm împotriva acestui guvern, partidul democrat şi noul centru-dreapta, acum apărători doar ai imigranţilor, însă îi sfătuim pe cetăţenii italieni să se declare refugiaţi. Este singura modalitate pentru a obţine protecţii, cazare şi masă gratis. Ruşine!”.

Tony Iwobi, originar din Nigeria, va fi responsabil cu imigraţia în Lega Nord

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version