in

A legat și jefuit o bătrână în noaptea de Anul Nou, român arestat lîngă Torino

Era aproximativ ora una dimineața, când femeia în vârstă se întorcea acasă, în Bollengo (Torino), după festivitățile de Anul Nou. Când a ajuns acasă, a găsit ușa de sticlă de la intrarea de serviciu spartă, iar în casă un bărbat mascat. Bărbatul a lovit-o, apoi a legat-o de pat, ameninșând-o pe femeie să îi predea banii din casă, 500 de euro. I-a luat bijuteriile, i-a luat alți 400 de euro păstrați în poșetă și telefonul mobil. Înainte de a fugi, a amenințat-o că o omoară, dacă cheamă poliția.

După două ore, femeia a reușit să se dezlege și să caute ajutor de la vecini, care au sunat imediat la 112. Carabinieriii din Ivrea și Azeglio, sosiți la fața locului, au declanșat urmărirea. Femeia a fost transportată de o ambulanță la spitalul din Ivrea, unde a fost externat cu câteva zile de prognostic.

În scurt timp, tâlharul a fost prins. În jurul orei 05:30, pe șoseaua provincială 228, a fost prins un român de 34 de ani care mergea pe jos spre Bollengo, unde își are reședința.Asupra sa avea suma de 400 de euro, bani furați de la bătrână. Asupra lui avea și cartela SIM a telefonului mobil luat de la femeie în timpul jafului.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

”Români până la moarte”, despre românii care mor în străinătate și zac în morgile din Italia și Spania

S-a certat cu soția și și-a dat foc în mașină: mort la Torino