in

Lucca, banda prădătorilor, prinși când încercau să arunce în aer un bancomat, au atacat polițiștii cu topoare și ciocane

Poliția din Lucca a arestat sâmbătă, 23 iunie, la ora 11:30, în Lucca, patru români care acționau în grup, prădând bancomate. Au fost arestați POPESCU Bogdan Ilie, CRETU Constantin Emilian, Hosu Daniel Constantin, PADARARIU Bogdan Marius.

Ancheta a fost pornită după furtul unui Ford Focus, în Lucca, aproximativ cu o lună în urmă.

În seara zilei de 21 iunie, cei patru, la bordul masinii furate au ajuns la Seravezza (LU) și au trecut de mai multe ori pe la un bancomat din piața satului. Văzând o patrulă a poliției, au plecat în viteză, stârnind suspiciunile operatorilor, care i-au urmărit de la distanță. Fordul Focus a ajuns în cele din urmă în orașul San Marcello Pistoiese (PT) și a efectuat etape repetate, în dreptul unor bancomate.

Cei patru au fost blocați când încercau să arunce în aer un bancomat. S-a născut o încăierare în timpul căreia bandiții au atacat polițiștii  cu un topor și un ciocan. Apoi, profitând de întuneric, au reușit să scape pe jos în pădurile din jur.

Polițiștii au găsit în portbagajul mașinii cabluri, butelii de gaz, țevi, o rangă și alte materiale pentru spargeri. În cele din urmă, fiind filate persoanele apropiate, cei patru au fost arestați.

La percheziții, în locuințele lor au fost descoperite o serie de obiecte provenind di furt – unelte de construcție, produse de uz casnic și igienă personală.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român de 54 de ani, înecat în râul Grande Naviglio, scos de sub apă de scafandrii

În autobuz de la Barcelona la Torino cu 18 kg de marijuana, româncă arestată de Garda de Finanțe