Menu
in

Lucca- O familie cu trei copii cere casă socială de la Primărie

Lucca- O familie de români cere, prin intermediul presei locale, ajutor oraşului şi Primăriei pentru că a primit o decizie de evacuare cu executare şi trebuie să părăsească apartamentul. «Eu şi partenera mea de viaţă suntem în Italia din 1992 – explică Teodor Cuzea Mircea şi Elena Rusu – am format o familie, dar am avut mereu dificultăţi financiare, însă am sperat mereu la o zi mai bună».

El a lucrat ca autonom, dar deseori a trebuit să se confrunte cu dificultăţi financiare şi în 2009 Teodor a primit prima decizie de evacuare din cauza neplăţii chiriei. «Am cerut ajutor câtorva organizaţii din teritoriu – explică –, dar nu am fost ajutat. Am încercat să ne descurcăm cu forţele noastre şi ne-am trezit cu a doua evacuare pe ucap. Am cerut o locuinţă socială la Primărie, dar cererea a fost respinsă, cu scuza că nu există locuinţe disponibile.

Tribunalul din Lucca a confirmat decizia de evacuare imediată din locuinţă, pe lângă aceasta ne-a pus să plătim cheltuielile de judecată. De la o zi la alta ne vor da afară şi nu ştim unde să mergem. Cer de aceea ajutor – încheie – şi pentru cei trei copii ai mei (au 8, 4 şi respectiv 2 ani –n.r.). Noi ştim că există locuinţe disponibile pentru cei cu nevoie urgentă, iar pentru noi este indispensabil să avem o locuinţă în care să dormim. Daţi-ne acest ajutor!».

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version