in

Mafia figuranţilor la Veneția, turiști asediați: 5 euro o fotografie cu ”damele” din România

În fiecare zi sunt puse pe „stradă”. Nu trebuie să facă trafic de droguri nici să se prostitueze, ci să stea în soare întreaga zi în costum cerând 5 euro turiştilor pentru o fotografie împreună, mai întâi prin înşelătorie, apoi prin şantaj.

Şi dacă vreunul refuză să plătească, intervin „protectorii” cu pretenţia de bani sau de ştergere a imaginilor din celulare. Adică: «Plăteşte sau distrugi fotografiile!». Totul, la câţiva paşi de cea mai frumoasă piaţă din lume, piazza San Marco, scrie Il Gazzettino.

Despre figuranţi şi activitatea lor ilegală la Venezia se vorbeşte deja de ani de zile, însă dacă înainte erau singuri acum nu mai sunt. Să pozezi cu mască este o afacere care aduce un profit frumuşel şi astăzi, în rândul figuranţilor, s-a înfiinţat un fel de organizaţie.

Astfel, damele din secolul XVIII vin escortate şi supravegheate. În fiecare dimineaţă trei tinere străine, românce, sosesc în jurul orei 9 pe Riva degli Schiavoni, însoţite de trei conaţionali. Şi începe o zi lungă sub semnul înşelătoriei.


Citește și:

Neguţătorii din Veneţia: ”Suntem asediaţi de cerşetori obraznici”

A dat lovitura: Testament de 6 milioane de euro în favoarea unui îngrijitor român din Veneția

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Battipaglia, sex în maşină cu o prostituată româncă, 20.000 de euro amendă

A apărut firma care te aşteaptă la aeroport. Valentin Manolescu: ”Toţi clienţii mei sunt VIP-uri”