Menu
in

Mantova, înjunghiat de concubină cu un cuțit de bucătărie

El ia cina în bucătărie, ea în spatele lui cu un cuțit pentru tăierea cărnii. Dintr-odată criza de furie: femeia s-a năpustit asupra partenerului înjunghiindu-l în coapsă și în mâna stângă.

Dramaticul epilog al uneia dintre multele certuri conjugale a avut loc luni seara într-o locuință din Quistello – Mantova, pe via Bugno. Carabinierii au arestat-o pe femeie, Adriana Ciurca, de 42 de ani, româncă. Fapta a fost comisă la ora 19.

Cei doi conviețuiesc de ani de zile în ciuda relației deseori turbulente. Ea, printre altele, a primit în decembrie un ordin de plecare din locuința lui emis de tribunalul din Mantova care apoi i-a acordat timp încă două luni. Luni, 2 februarie, femeia a fost cuprinsă de furie deși, din câte rezultă din primele cercetări, între cei doi nu au existat discuții. Bărbatul, de 48 de ani, muncitor, a fost înjunghiat în coapsă și în mâna stângă cu un cuțit de bucătărie și a fost imediat transportat la serviciul de urgență al spitalului din Pieve di Coriano (prognostic 15 zile).

Odată dusă la cazarmă, femeia a început să se ia de carabinieri. La final a fost reținută pentru vătămare corporală gravă și ultraj.

Torino, a ameninţat că se aruncă în aer, apoi s-a înjunghiat mortal

Roma, i-a dat foc din gelozie, român arestat și acuzat pentru tentativă de omor

Înjunghiat mortal la discoteca „Copacabana Manele” din Brescia

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version