in

Menajeră beată, i-a bătut pe angajatori şi pe poliţişti

Rudele unei femei de 96 de ani, grav bolnavă şi constrânsă să stea la pat, au decis să o concedieze pentru că în diferite ocazii şi-au dat seama că se prezenta beată la muncă. Îngrijitoarea româncă, nu a fost de acord şi – din nou în stare de ebrietate – a agresat rudele bătrânei femei şi a încercat să facă la fel cu poliţiştii.

Finela Răcariu, de 39 de ani, cu numeroase antecedente, a fost arestată pentru leziuni, ameninţări, ultraj şi distrugere. Pe 30 octombrie a compărut la tribunal în faţa unui judecător, care a validat arestarea. Episodul a avut loc la Sassari în după-amiaza de luni 29 octombrie, scrie La Nuova Sardegna.

Rudele femeii asistate au surprins îngrijitoarea beată şi au invitat- o să părăsească locuinţa, comunicându-i şi întreruperea raportului de muncă care începuse în luna iulie. Însă, la fel ca în alte ocazii, îngrijitoarea româncă a refuzat să părăsească locuinţa şi a început să insulte şi să ameninţe rudele bătrânei.

În acel moment a fost cerută intervenţia poliţiei şi la faţa locului au sosit agenţii unei patrule. La vederea poliţiştilor, Finela Răcariu s-a îndreptat către camera ocupată de ea şi s-a aşezat în pat: pe comodă au fost găsite două sticle de coniac. Îngrijitoarea a reacţionat într-o manieră urâtă şi la cererile poliţiştilor şi a încercat să-i lovească de mai multe ori cu pumnii şi picioarele (unul dintre agenţi a suferit leziuni uşoare).

În acel moment a fost cerută intervenţia operatorilor de la 118 şi îngrijitoarea a fost dusă la spital pentru un tratament sanitar adecvat. Agenţii urmau să o denunţe în stare de libertate, însă mai târziu românca a părăsit spitalul şi s-a îndreptat din nou spre locuinţa bătrânei din care a fost îndepărtată. A început să ia la şuturi uşa de la intrare şi vroia să intre în apartament.

Astfel poliţiştii au fost chemaţi pentru o a doua intervenţie de către locatarii blo – cului, terorizaţi de urletele şi de atitudinea violentă a femeii. La vederea agenţilor, Finela Răcariu a încercat o nouă agresiune însă a fost blocată şi arestată. Dusă la birourile chesturii, îngrijitoarea româncă a continuat să fie violentă şi mai târziu a distrus şi uşa uneia dintre camerele de siguranţă.

Pentru bătrâna doamnă asistată şi pentru rude a fost sfârşitul unui coşmar. Au povestit că au încercat în mai multe ocazii să suspende raportul de muncă în termeni amiabili, în special după ce li s-a confirmat de mai multe ori că îngrijitoarea a fost descoperită beată şi, aşadar, incapabilă să efectueze sarcinile care i-au fost încredinţate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Intelectualii din diaspora protestează împotriva noului director al ICR Chişinău

Festivalul de film românesc ProCult la Roma