in

Menajeră sechestrată de bătrânul invalid pe care îl îngrijea

O româncă de 54 de ani din Jesi (Ancona) a fost sechestrată în casă de bătrânul invalid de 76 de ani, pe care îl îngrijea. Bătrânul, paralizat, a fost ajutat de o altă asistentă domiciliară, tot româncă, scrie Il Resto del Carlino. Femeia mai în vârstă  luase hotărârea de pleca din casa bătrânului, pentru că îi era din ce în ce mai greu să aibă grijă de el.

Bărbatul, cu o corporatură robustă şi paralizat la pat, avea nevoie de asistenţă permanentă şi angajase două românce, de 54 şi 36 de ani. Pe 27 septembrie, într-o vineri,  menajera mai în vârstă a decis să-şi schimbe locul de muncă şi l-a anuţat pe bătrân de hotărârea luată.

Pensionarul i-a cerut româncei să aştepte până ar fi găsit pe cineva care să o  înlocuiască, dar femeia a refuzat. Atunci, bărbatul, împreună cu menajera mai tânără, au încuiat uşa apartamentului şi i-au confiscat femeii telefonul celular.

Abia sâmbătă dimineaţa femeia a reuşit să strige vecinilor de la fereastră că este încuiată şi ţinută cu forţa în casa bătrânului.

La faţa locului au intervenit carabinierii, care au eliberat-o pe femeie şi au arestat-o pe românca de 36 de ani, complice a bătrânului. Pensionarul a fost pus, de asemenea, sub cercetare penală în stare de libertate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cursurile de limba română sunt inutile

Căzut pe şantier de la şapte metri, colegii “nu au văzut nimic”