Menu
in

Milano, baricadat în casă cu mama și verișoara, amenință cu un măcel

Se baricadează în casă cu mama și verișoara și, înarmat cu o macetă, amenință cu un măcel. S-a întâmplat în 2 iulie într-un apartament din Melegnano (Milano).

R.G.B., un român de 18 ani în așteptarea unei ocupații, după o ceartă violentă cu mama sa – care l-a mustrat că s-a întors târziu – și cu verișoara de 20 de ani, le-a sechestrat pe cele două femei amenințându-le cu o macetă.

Tatăl vitreg, alertat de urletele care proveneau din apartament, a telefonat la 112, dar și carabinierii, sosiți imediat la fața locului, au fost amenințați cu moartea. Preocuparea cea mai mare era că băiatul, exasperat, ar fi putut trece de la fapte și să-și ucidă rudele.

Determinantă a fost intervenția Comandantului Domenico Faugiana care, prezentându-se în civil în fața ușii, a început o lungă muncă de negociere cu tânărul pentru a-i permite să intre în casă. A fost nevoie de o oră pentru a-l calma pe băiat și a-l convinge să le elibereze pe cele două femei și să se predea apoi, lăsând arma.

R.G.B., care până acum s-a evidențiat numai prin mici episoade de necumpătare datorate consumului de alcool, acum va trebui să răspundă pentru sechestrare de persoană, rele tratamente în familie, amenințări și ultraj.

Ragusa, povestea incredibilă a unei românce violate și sechestrate de angajator. «Îmi spunea că sunt o sclavă»

Cere să fie plătit pentru o lucrare: român sechestrat şi bătut

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version