Menu
in

Omorul Aversano, 20 de ani pentru ”salvamarul-gigolo”

A fost confirmată condamnarea la 20 de închisoare pentru Valeriu Ion Mitrache (foto), 32 de ani, „salvamarul-gigolo” cunoscut drept „Valentin”, judecat pentru uciderea unui bărbat din Sabaudia, în provincia Latina.

Antonio Aversano, 67 de ani, a fost ucis cu 18 lovituri de cuțit în septembrie 2011 la Sabaudia, în vila sa situată la câțiva pași de mare.

Așa a decis Curtea de Apel din Roma, care a confirmat sentința emisă în decembrie anul trecut de judecătorul pentru audieri preliminare din Latina.

Gigolo arestat pentru uciderea unui bătrân italian: “Eram drogat”/ VIDEO

Antonio Aversano a fost ucis pe 21 septembrie 2011. Corpul său a fost găsit parțial carbonizat întins pe pat, având alături un cuțit de bucătărie. În urma autopsiei a reieșit că a fost înjunghiat de 18 ori, câteva lovituri fiind aplicate chiar după moartea victimei. Anchetele s-au concentrat asupra lui Mitrache, cunoscut în zonă pentru că a lucrat într-un complex balnear, și semnalat în zonă seara înaintea crimei.

Salvamarul român, care se prostitua cu bărbați, a devenit suspect fiindcă în acea noapte telefonul său mobil a accesat celula din zona casei victimei, dar și pe baza mărturiilor unui martor ocular.

Un bărbat (care în trecut a avut o relație sentimentală cu Aversano) a spus că a fost în casa victimei, Antonio Aversano (foto), când pensionarul a primit un apel telefonic de la Mitrache care îi solicita o ultimă întâlnire pentru că a doua zi, după încheierea sezonului estival, urma să se întoarcă în România.

Crima din Genova, doi frați români condamnați la 18 ani

Pe numele lui Mitrache a fost emis un mandat internațional de reținere, astfel tânărul a fost găsit și arestat în Luxemburg la mai mult de șapte luni de la crimă. A mărturisit că l-a ucis pe Aversano după o ceartă care a izbucnit din motive economice. Apoi a dat foc la vilă pentru a șerge urmele.

A călcat cu jeepul un pensionar la Padova, condamnat la șase ani de închisoare

A spus că era „copleșit” de cocaină și beat, dar că nu-și amintește niciun detaliu legat de ceartă. „Regret ceea ce am făcut – a declarat în sala de judecată. Am fost în locul nepotrivit la momentul nepotrivit. Acum, din nefericire, nu pot face nimic. Eu doar m-am apărat”.

Condamnat în primă instanță la 20 de ani de detenție, în urma excluderii circumstanțelor agravante, pedeapsa sa a fost confirmată în apel pe 22 octombrie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version