in

Omorul Froldi, agricultor legat și bătut cu sălbăticie, confirmată închisoarea pe viață pentru criminalul român

Curtea de Casație a respins recursul prezentat de Cezar Constantin Agapi, de 27 de ani, condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea în iulie 2012 a lui Rodolfo Froldi, pe câmpurile din Bozzolo (Mantova).

Agricultorul a fost găsit mort în iulie 2012, cu mâinile legate, după ce a fost bătut cu sălbăticie pentru a fi jefuit. Sentința Casației confirmă condamnarea aplicată de Curtea de Apel din Brescia, care față de sentința din prima instanță a exclus izolarea diurnă timp de trei luni. Agapi a fost găsit de agenții Scotland Yard într-o suburbie din Hereford, sud-vestul Marii Britanii, unde a încercat în mod inutil să-și facă pierdute urmele.

Cu o lună înainte au fost arestați doi complici, Pavel Constantin Ababei, de 21 de ani, și Nicolae Stolera, de 35. Primul va trebui să ispășească 16 ani de închisoare, al doilea 17 ani și două luni.

Rodolfo Froldi a fost agresat pe timpul nopții pe un câmp din proprietatea sa în timp ce se afla lângă instalația de irigare.

Cei trei răufăcători, după ce au strâns informații în privința lui, au pregătit un atac pentru a-l jefui. Un jaf care s-a încheiat cu uciderea sa.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Nebunie ucigașă: O româncă din Italia și-a ucis fetița de șase ani, apoi s-a sinucis

Combaterea sărăciei în Italia: ajutor de până la 485 de euro după numărul componenților familiei, venit și de situația familială