in

Padova, abator în apartament, miei salvaţi de poliţie

Au încercat să taie miei într-un apartament, dar behăiturile mieilor i-au făcut pe locatari să dea alarma. Într-un bloc de locuinţe din Loreggiola (localitatea Loreggia – Padova), au descins agenţii municipali, după ce au primit un apel la centrala operativă.

Au dat peste un bărbat care voia să-i taie gâtul unui miel, care se zbătea disperat. Agenţii au reuşit să-l blocheze pe bărbat înainte să se afunde cuţitul în întregime în gâtul bietului animal, a scris „Il Mattino di Padova”. Alături era un alt miel care aştepta să aibă acelaşi sfârşit, un al treilea fusese deja spintecat, făcând ca sângele să se împrăştie peste tot.

Operaţiunea „Dolly”: patru italieni arestaţi pentru că i-au furat oile unui cioban român

Cuţitul era ţinut de V.C., de 42 de ani, român, văr al titularului locuinţei. Bărbatul a spus că doar prepara prânzul şi că în România lucrează ca măcelar. Circumstanţă confirmată de V.O.I., de 32 de ani, vărul care locuieşte în apartamentul transformat în măcelărie.

Acesta din urmă a explicat agenţilor că a cumpărat animalele de la un cioban din provincia Trento care, în acele zile, se afla în zonă. Şi chiar a adăugat că a plătit 100 de euro pentru fiecare.

Bucăţile de miel tăiate au fost recuperate de veterinarul de la Usl 15 Alta Padovana, chemat direct la faţa locului de comandantul adjunct al Poliţiei locale, Luca Meneghini, şi au fost date abatorului local din San Martino di Lupari pentru a fi distruse.

Cei doi miei încă vii au fost sechestraţi şi pentru a fi controlaţi şi încredinţaţi unei crescătorii din zonă. Animalele nu pot fi tăiate şi consumate, întrucât nu au documente de origine şi nici certificat sanitar-veterinar.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bergamo, nu a respectat semaforul roşu, copilul mort şi soţia paralizată: condamnat

Elena Sabina Boiştean, candidată la Civitavecchia: «Unicul punct de referinţă rămâne Biserica ortodoxă»