in

Panică la Vibo Valentia, adolescent român de 15 ani, a înjunghiat trei tineri în parcul public, s-a predat singur autorităților

Un adolescent român, în vârstă de 15 ani, a creat panică la Vibo Valentia, după ce, sâmbătă și duminică, a atacat și rănit 3 persoane în preajma parcului public. Atacurile au vizat în special tineri, agresorul folosindu-se de un obiect tăios. Căutat de poliție și carabinieri, s-a predat singur, fiind dat în grija părinților până va fi internat într-o structură sanitară pentru persoane cu tulburări de comportament.

Prima agresiune a avut loc sâmbătă seara, în zona parcului public ”Villa Gagliardo” din Vibo Valentia. Adolescentul a agresat doi tineri în vârstă de 20 de ani, cu un obiect ascuțit, rănindu-i, pe unul dintre ei la o claviculă și pe celălat în zona fesei. Tinerii se întorceau de la o petrecere, când au fost atacați din spate și răniți.

Al doilea atac a avut loc duminică dimineață, tot în aceeași zonă, de astă dată fiind atacat un copil de 13 ani, rănit la clavicula stângă, fără însă grave consecințe.

Carabinierii au lansat imediat o operațiune de căutare și prindere a adolescentului agresor, care, văzând că nu se poate întoarce acasă pentru că era așteptat de militari, s-a predat singur.

Carabinierii l-au dus acasă și au început procedura de internare într-o structură pentru persoane cu tulburări de comportament.

Șoc la Barletta, român înjunghiat mortal pe stradă. Vecinii: ”Nu a creat niciodată vreo problemă”

Oroare în miezul nopții la Genzano, un român și-a înjunghiat fratele cu un cuțit de bucătărie, apoi s-a opus arestării

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Zeci de carabinieri și urmăriri ca-n filme pe autostradă: bandă de hoți români anihilată

Festivalul de Film de la Veneţia 2018 și-a stabilit câștigătorii. Trofeul ”Leul de Aur”, câștigat de filmul unui regizor mexican