Menu
in

Pesaro, nu l-a mai suportat pe român și l-a înjunghiat în gât, arestată o moldoveancă de 32 de ani

O violență declanșată de o iubire sufocantă și bolnavă, pe care femeia voia să o întrerupă în timp ce partenerul se opunea cu tenacitate. Din păcate, un clișeu care de data aceasta a avut un epilog neobișnuit și neplăcut, pentru că mâna înarmată care a produs răni profunde este cea a femeii și partenerul este victima.

Procuratura a cerut judecată imediată pentru Ana Dărănuță, moldoveancă de 32 de ani care și-a înjunghiat iubitul la Pesaro (Marche), pe via Vincenzo Rossi, în culmea unei discuții violente.

Dan Marius Mariș, român de 31 de ani, a suferit o rană teribilă la gât produsă cu un cuțit de bucătărie, utilizat de obicei pentru tăierea cărnii. Tânărul s-a prăbușit pe trotuar, în fața locuinței femeii, și a fost salvat de la moarte fiindcă un martor al agresiunii a chemat de urgență 118, care a acordat ajutor rănitului și l-a transportat la Spitalul San Salvatore.

Însă lama, cu lungimea de 21 de centrimetri, care l-a străpuns între carotidă și jugulară, i-a cauzat consecințe iremediabile.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version