in

Potenza, a omorât un polonez din gelozie, dar neagă: «Era beat, a căzut și a murit»

”Era beat, a căzut și a murit”. Dar nu a fost așa.  Polonezul de 39 de ani Chenak Cezary Lech, ucis vineri 13 octombrie seara în jurul orei 22.30 la Ruvo del Monte (Potenza), la finalul unei discuții pasionale cu un român de 42 de ani, locuia la Boara Pisano, Padova.

Bărbatul, Adrian Bîrsanu, domiciliat în Basilicata, a fost arestat de carabinieri a doua zi dimineață pentru omor voluntar. Plecați împreună cu mașina, ambii din provincia Padova, pentru un interviu de muncă obținut lor de un român, cei doi – salahori amândoi – au sosit vineri la Ruvo del Monte, mică localitate din provincia Potenza.

Potrivit poliției, la baza arestării ar fi o ceartă pasională pentru o presupusă relație a lui Bîrsanu cu fosta soție a polonezului. Neînțelegerile între bărbatul de 39 de ani și arestat ar fi început pe timpul călătoriei, culminând în locuința românului care i-a chemat în Basilicata. Aici cei trei au cinat și au băut din abundență, iar în jurul orei 22.30 a avut loc o altercație la finalul căreia Lech a rămas la pământ fără suflare. Carabinierii au fost chemați de cei doi români care au spus într-un prim moment că victima a murit în urma unei căderi cauzată de starea sa de ebrietate. Anchetele au scos însă la iveală că rana profundă descoperită la ceafa polonezului a fost cauzată de românul de 42 de ani cu un obiect contondent.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Rezultate șocante ale anchetei: infirmierul român din Padova care viola pacientele a făcut 7 victime

Spania, familie de români distrusă complet: bunicul, fiica si nepotul de 3 ani, morți în accident