in

Prinsă la furat cupru: „Am şase copii”

"Am 30 de ani, şase copii de întreţinut şi nu am un loc de muncă. Nu mai pot, am nevoie de bani şi numai din acest motiv m-am lăsat implicată în furt". Aceasta a fost apărarea femeii arestate pentru furt de cupru în noaptea de 1 martie de carabinieri la Vicenza.

Şase persoane au intrat în fostul sediul Enel de pe viale della Pace, au ridicat capacele de canal şi au început să scoată cabluri de cupru.

Când au fost întrerupţi scoseseră deja câteva cabluri electrice din ţevi. O pradă de mizerie: zece kilograme de metal care le-ar fi adus circa 50 de euro.

Carabinierii i-au descoperit la 23.30. Câţiva trecători au observat, în sediul abandonat, mişcări ciudate şi au înţeles că ceva nu era în regulă. Când a sosit patrula cei şase s-au pus pe fugă. Patru bărbaţi au reuşit să fugă la bordul unui Ford Escort. Alte două persoane, mai puţin rapide, au fost arestate.

Arestaţii sunt doi români de 30 de ani: Augustin Martin Szekeli, fără antecedente penale şi în Italia fără domiciliu stabil, şi Elena Florina Ionaş care, în schimb, este un chip cunoscut forţelor de ordine.

În total au fost recuperaţi 60 de metri de cablu electric din cupru. Ambii au fost arestaţi pentru tentativă de furt şi în faţa judecătorului au încheiat un acord pentru patru luni şi 80 de euro amendă; pedeapsa a fost suspendată.

Elena Florina Ionaş, care are şase copii, a spus: "Am făcut-o numai pentru că am o nevoie disperată de bani".

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

The Independent despre Gigi Becali: Rasist, sexist, oier, faceţi cunoştinţă cu patronul Stelei

Un sibian a făcut aranjamentele florale pentru nunţile lui Adi Mutu, Tom Cruise, Eros Ramazzotti