in

„Badante” româncă bătută și ţinută în sclavie, italian arestat la Marino

Şi-a adus în stare de sclavie îngrijitoarea româncă şi astfel a fost arestat. Bărbatul, un italian de 55 de ani din Marino, profesionist local afirmat, angajase de mai mult timp o femeie care să-l asiste la treburile zilnice.

Relaţia lor profesională a degenerat încet-încet pentru că bărbatul, în loc să o trateze ca pe un preţios ajutor, întrucât este invalid civil, a pus-o în situaţii limită. Îngrijitoarea s-a trezit curând înrobită, constrânsă să consimtă orice tip de solicitare, cu libertatea de mişcare limitată, împiedicată chiar şi să aleagă ce să mănânce şi cu ce să se îmbrace.

“Badante” insultată şi bătută de angajatorul cu dizabilităţi

Bărbatul o bătea cu regularitate, insultând-o grav cu unicul scop de a sufoca timidele sale revendicări. Pe 25 martie seara, după una dintre numeroasele certuri din maşina bărbatului, femeia, exasperată de loviturile violente primite, a reuşit să fugă ascunzându-se printre maşinile care staţionau într-o parcare din apropiere, contactând apoi telefonic 112 şi furnizând informaţii despre locul unde se afla, datorită observării numelui unui restaurant din Castel Gandolfo.

Carabinierii de la unitatea din Castel Gandolfo, deja la cunoştinţa celor întâmplate, s-au dus în ajutorul ei reuşind să-l blocheze pe bărbat şi să-i acorde ajutor femeii care a fost transportată la spital pentru o leziune la faţă considerată vindecabilă în 20 de zile.

Bărbatul, între timp arestat şi în privinţa căruia s-a luat măsura preventivă a interdicţiei de apropiere de femeie şi de locurile frecventate de aceasta, acum va trebui să răspundă în faţa Tribunalului din Velletri pentru rele tratamente în familie: riscă o pedeapsă de până la şase ani de detenţie.

„Îţi tăiem capul şi ţi-l aruncăm în mare”, amenințată și maltratată de angajator la Caserta

Căutând disperate un loc de muncă în Italia. «Vă rog, alegeţi-mă pe mine»

Şi-a bătut 15 ani soţia şi copiii: „Eu vă termin, vă omor pe toţi”

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Calabria, ciocnire fatală cu un camion staţionat. Şoferul a murit pe loc

Înmormântarea Mărioarei Zăvoranu, scandal la porţile cimitirului. Cine atentează la averea Oanei Zăvoranu?