Menu
in

Raket al prostituției la Torino – cifra de afaceri, circa trei milioane de euro anual. Treisprezece arestări

Operațiunea Echipei Mobile a anihilat organizația albanezo-română care monopoliza piața la San Salvario, piazza Massaua, via Pietro Cossa. Pentru închirierea trotuarului trebuiau plătiți 300 de euro pe zi.

Treisprezece arestări și 25 de percheziții au destructurat raketul prostituției albanezo-român din Torino. Organizația gestiona circa treizeci de fete, câteva din ”proprietatea” grupului infracțional, altele închiriate: exploatatorii care doreau să-și câștige un loc pe trotuarele torineze plăteau chiar și 300 de euro pe zi chirie organizației.

Toate sumele datorate erau scrise într-un registru pe care Echipa mobilă l-a găsit pe timpul uneia dintre perchezițiile în casa Valbonei Mici, de 43 de ani, singura femeie din grup. Cifra de afaceri, calculată de investigatori, era de circa trei milioane de euro anual.


Nouă milioane de italieni se duc la prostituate

Totul era gestionat foarte atent: fiecare fată era poziționată astfel încât să nu facă concurență de cei doi șefi ai bandei, Ronald Tuka, de 40 de ani, și Marius Dinoshi, de 33. Altor componenți ai grupului le era încredințată sarcina de a încasa săptămânal chiriile.

Anchetele au început în august anul trecut după tentativa de ucidere a lui Lucian Vasile Cojocaru. Autorii au fost apoi identificați a fi Florian Popa, de 30 de ani, și Samjir Cerenci, de 31. Începând de la acest episod poliția a început cercetările descoperind existența unei organizații.

Tocmai în mijlocul zonei monopolizate de organizație, în iulie anul trecut a fost comis un alt omor pe via Ormea: un gabonez, Moussa Seck, a fost împușcat cu un pistol de un comando de șapte persoane pentru că a deranjat una dintre fete.

Gestionarea violentă a neînțelegerilor era un lucru normal în organizație: banda avea în program alte două omucideri în Anglia și Albania, ambele represalii asupra rudelor unor fete care au părăsit câțiva componenți ai bandei. Și agresarea fetelor era o practică cotidiană.

Arestările au început pe 10 februarie în zori și au participat circa o sută de oameni de le echipa mobilă, de la secția de prevenție și criminalitate din Piemonte și Valle d’Aosta și unitatea canină. Alte șase persoane sunt încă căutate în Italia și în străinătate.

Trafic de românce la Milano, 19 arestați. Proxeneții le numeau ”capre” pe fetele traficate

Invazie de prostituate românce. Primarul din Pescara: „Fenomenul a atins cote intolerabile”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version