in

Ravenna, tânără violată și filmată, au luat-o pe sus dintr-un local profitând că era complet beată

Au luat-o pe sus dintr-un local profitând de faptul că era complet beată. Apoi i-au făcut un duș rece într-o locuință: după, în timp ce unul viola tânăra, o italiancă din Ravenna de puțin peste 18 ani, celălalt filma cu telefonul mobil. Este acuzația cu care a blocat poliția doi bărbați de origine străină, unul de cetățenie italiană. Este vorba de un senegalez de 27 de ani și de un român de 26.

Potrivit declarațiilor făcute de fată carabinierilor, cei doi, care o cunoșteau din vedere, au agățat-o în localul care se află în centrul orașului. Apoi, împreună și cu un cuplu care apoi a plecat, au dus-o într-o locuință unde au băgat-o mai întâi sub duș. În acel moment, în timp ce senegalezul filma cu propriul smartphone, celălalt o viola. Fragmentele videourilor cu raporturi sexuale au fost confiscate de anchetatori.

În imaginile cu dușul rece pentru ”trezirea” tinerei fiindcă era beată, se vede fata ghemuită la duș având numai lenjeria intimă pe ea, în timp ce românul de 26 de ani autor al violului o stropește cu furtul de duș. Pe fundal se aude o voce de femeie care spune ”biata de ea”.

După cum se subliniază în ordonanța judecătorului, în videouri se vede și tânărul în timp ce consumă violul care ”în mai multe reprize se întorcea satisfăcut și zâmbitor” către cel care filma.

Legat de acea noapte, tânăra și-a adus aminte că a petrecut câteva ore într-un local public cu câțiva amici și cunoscuți, inclusiv anchetații, cu care ar fi băut câteva pahare de alcool, căzând într-o stare de confuzie atât de profundă încât nu-și amintește aproape nimic din ce s-a întâmplat în acea seară.

Despre cele întâmplate în locuință, își aduce aminte că s-a simțit rău și că a vomitat întinsă pe o canapea. Și că i s-a făcut duș rece în timp ce era întinsă pe podeaua băii. Și numai a doua zi ar fi înțeles de la o amică, prezentă la momentul faptelor, că a suferit un raport sexual complet din partea unui băiat din grup.

Senegalezul și românul au fost arestați.

Cei doi au negat până acum violul în grup susținând că de fapt a fost vorba de un raport consimțit.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un român înarmat cu o macetă a semănat groază în Palermo, arestat de polițiști

Roma–Torvaianica, româncă de 62 de ani, carbonizată într-o baracă