in

Renato Zero: „Prea mulți imigranți, Italia nu-i poate primi pe toți”

„Italia, pentru binele copiilor săi, nu mai poate primi imigranți. Este de ajuns să te uiți la închisori pentru a înțelege că mulți vin aici pentru a comite infracțiuni.”

De data aceasta cel care vorbește nu e un leghist, ci Renato Zero. Cantautorul explică ce crede despre imigrație într-un interviu publicat pe 5 noiembrie în Huffington Post.

„Nu putem să continuăm să absorbim sosirea de persoane din alte țări neavând structuri adecvate pentru a le primi: case, locuri de muncă, asistență”, spune artistul cu mulți admiratori. „Noi, întrucât suntem italieni, avem tot dreptul să ne protejăm fiii garantându-le o educație și o asistență sanitară adecvate„.

„Negru murdar, întoarce-te la tine acasă”, muzician accidentat, insultat și bătut

„Pe de-altă parte – adaugă Renato Zero – este această Europă care o face pe mironosița, în special germanii și francezii, care se distanțează de problemă: de ce nu își asumă și ei absorbția acestor fluxuri migratorii de extracomunitari? Cinstiți să fim, noi avem de rezolvat situații atât de vechi încât nu suntem în măsură să primim toate aceste persoane”.

Leghiști contra lui Chaibi, consilier, fiu de imigranți: „Acel marocan trebuie dizolvat”

Și închisorile, potrivit cântărețului, „au început să se aglomereze datorită prezenței de străini. Se vorbește mult de persoane care vin la noi și lucrează, sunt oneste și bine integrate, dar sunt multe altele care nu au ales același drum”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Arestat pentru furturi de haine în valoare de peste 200.000 de euro

Paula Măriuț Ciobanu din Torino, între primele 50 de pictorițe ale lumii