in

Răfuială în trafic: trei albanezi atacați și bătuți de un român

Trei albanezi l-au depășit într-un sens giratoriu, în centrul localității Creazzo (Vicenza), tăindu-i calea, iar el i-a insultat prin gesturi. Însă albanezii din mașina BMW station wagon l-au urmărit pe un român aflat la volanul unei mașini BMW cu numere bulgărești și au oprit în fața lui.

Românul de la volan a coborât înarmat cu un cuțit de măcelar de 50 de centimetri, o macetă, și s-a năpustit cu furie asupra mașinii albanezilor. A spart luneta, un geam posterior și pe cel din dreptul șoferului, apoi l-a rănit la brațul stâng pe bărbatul de la volan, care a suferit o fractură la mână și a fost transportat la spital.

Albanezii au pornit mașina și au încercat să dea peste român, dar acesta s-a ferit în ultima clipă. Mașina s-a ciocnit de zid. Românul a profitat de ocazie pentru a fugi. Mașina sa a fost găsită la scurt timp după de poliție, la câțiva kilometri distanță, în Altavilla.

Au fost arestați la Pescara membrii bandei lui ”Berlusconi”, ”Badea” și ”Iliescu”

Aceasta este o reconstituire parțială a carabinierilor. Albanezii susțin teoria unei neînțelegeri în trafic, însă conflictul are mai mult stilul unei reglări de conturi, între oameni fără scrupule care se cunosc între ei.

Agresorul a fost deja identificat: este vorba de Viorel Pavel, de 24 de ani, un român cunoscut forțelor de ordine, cu antecedente de furt. Este dat în urmărire.

Român împușcat mortal în discotecă, lângă Cosenza, după o ciocnire între bande

„Mă îngrijorează cele întâmplate, agresivitatea crudă exprimată în plină zi, pe strada principală a comunității”, este comentariul primarului din Creazzo, Stefano Giacomin.

„Mă îngrijorează normele mai puțin aspre pe care sistemul nostru politic le studiază, cu măsuri precum amnistia și grațierea. La final cel care plătește este cetățeanul”. Primarul și-a manifestat intenția de a scrie prefectului „pentru a obține controale mai mari”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Trei motocicliști români morți într-o singură zi în Italia

Reportaj despre invazia romilor în Marea Britanie: „În ianuarie, singurul lucru care va mai rămâne în sat va fi capra”