in

Roma, 10 cerşetori morţi: au băut antigel crezând că se pot apăra mai bine de frig

Oamenii străzii din Roma se sinucid fără să ştie acest lucru. După spusele anchetatorilor sunt deja zece decese ale oamenilor fără adăpost în oraş – ultimul la aeroportul Fiumicino, unde pe 3 martie a fost găsit cadavrul unui bărbat mort de cel puţin o lună în Parking E – care ar fi de pus pe seama unui absurd şi nou obicei al oamenilor sărmani: acela de a bea lichid antigel cumpărat de la magazinele de piese auto.

Dacă înainte mulţi se ucideau în mod lent cu alcool, acum unii merg în întâmpinarea unei morţi rapide şi deosebit de dureroase. Acum e mai mult decât o suspiciune: cel puţin trei oameni ai străzii au fost ucişi între finele lui ianuarie şi începutul lui februarie de antigelul pentru maşini, băut cu teribila convingere că astfel se pot apăra mai bine de frig.


Este ipoteza – din păcate concretă – asupra căreia lucrează Polaria din Fiumicino care efectuează anchete privind decesul bărbatului găsit pe 3 martie dimineaţă, după o lună de la deces, în parcarea multietajată a aeroportului internaţional, în apropiere de Terminalul 3.

Trento, baruri asediate de cerșetori. Comercianții sunt exasperați: “Basta”

La finele lui ianuarie alţi oameni ai străzii, doi români de 46 şi 47 de ani, au decedat la spitalul Grassi şi la Forlanini-San Camillo tot după ce au trecut pe la aeroport şi au băut antigel. Şi nu se exclud alte victime, astfel că acum se caută legături cu necunoscutul de la „Leonardo da Vinci” şi cu alte decese: cel puţin zece după spusele anchetatorilor.

Lângă cele trei corpuri erau sticle goale de antigel, de aceeaşi marcă. Se pare că printre oamenii fără adăpost din Fiumicino s-a răspândit informaţia – o legendă letală – că acea substanţă, cu gust alcoolic dar deosebit de toxică, i-ar putea ajuta pe cei care trăiesc pe stradă să suporte mai bine intemperiile şi frigul nopţilor de iarnă.

Udine, cerșetori agresivi, linie dură a poliției: 15 expulzări

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Şoferii români, în topul blatiştilor pe autostrăzile din Italia

Gimnastică: Echipa de junioare a României, medaliată cu argint la Jesolo, în Italia