Menu
in

Român beat și fără carnet, a ucis o fetiță la Aprilia: 5 ani de închisoare

Cinci ani și jumătate de închisoare. Este pedeapsa primită de românul de 21 de ani care în urmă cu trei ani a provocat un accident în care a murit Stella Manzi. Fetița de 8 ani circula în mașină pe via Nettunese împreună cu mama și cei trei frați când vehiculul furat condus de tânăr i-a lovit. A murit la spital. Tribunalul din Latina a pronunțat sentința pe 3 februarie.

Familia victimei este indignată de sentință. ”Nu mă așteptam la așa ceva. Nu am cuvinte”, comentează Giannina Calissano, de 55 de ani, mama Stellei.

Mama micuței victime nu a primit bine condamnarea la 5 ani și jumătate care vine la trei ani de la ziua cea mai urâtă din viața sa. «Tocmai am primit vestea cea mai rea pe care o puteam primi – scrie pe Facebook. Astăzi a fost condamnat ucigașul fiicei mele la numai cinci ani și jumătate. Nu suntem protejați în niciun fel, suntem singuri și la cheremul delincvenților».

”Nu înțeleg cum nu există circumstanțe agravante pentru ceea ce a făcut”. Ebrietatea la volan, mașina furată, evadarea din arest domiciliar și un an de fugă. Giannina era convinsă că elementele în chestiune ar fi contat mai mult în evaluarea de ansamblu, că ar fi folosit ”la a se face dreptate”.

Acuzația este de omor din culpă, infracțiunea de omor rutier nu devenise încă lege.

”Acel om a fost dat în urmărire un an, fusese sub efectul drogurilor, a violat codul rutier, ce altceva trebuia să facă? Judecătorul de instrucție a refuzat acordul judiciar pentru patru ani. Credeam că pedeapsa în procesul obișnuit ar fi fost mai justă”.

Pe 26 decembrie se împlinesc trei ani de la accident. Inculpatul a fugit din arest domiciliar în Irlanda unde a fost găsit 12 luni mai târziu, în februarie 2016.

Tragedia s-a produs pe via Nettunense, la Aprilia, în ziua de Sfântul Ștefan. Daniel Domnar, la momentul faptelor de 23 de ani, era la volanul unei mașini furate, fără permis, sub efectul alcoolului și cocainei și circula pe contrasens când a lovit în plin mașina în care circula familia Manzi, mama Giannina, cele două fiice, Stella și Selvaggia, și cei doi fii vitregi. După ce a fost plasat în arest la domiciliu, Domnar a fugit și a fost dat în urmărire mult timp înainte de a fi găsit în Irlanda.

În fața judecătorului, românul a cerut scuze familiei micuței Stella justificând cele întâmplate drept o greșeală.

Citește mai multe amănunte despre acest caz:

Românul care a îngrozit Italia a fost arestat: beat şi drogat la volan, a ucis o fetiţă de 9 ani

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version