Menu
in

Român executat la Marsala, şeful bandei la proces

David Costel, un român de 31 de ani stabilit în Sicilia, a fost lovit cu ranga şi cu pietre, şi lăsat într-un lac de sânge în patul său. A murit câteva zile mai târziu. Se îndrăgostise de-o conaţională, vroia să o scoată dintr-un cerc de prostituţie activ la Marsala (Trapani), scrie site-ul marsala.it.

Corpul tânărului a fost găsit în urmă cu doi ani, pe 25 iulie 2010, într-un lac de sânge în locuinţa sa din Marsala.

Agresiunea a fost deosebit de feroce, Costel nu numai că avea faţa desfigurată, ci şi materie cerebrală în afara craniului. A fost atacat în timp ce dormea în locuinţa sa şi apoi a decedat la spitalul Civico din Palermo. Partenera sa de viaţă, care s-a întors seara târziu acasă, a fost cea care l-a găsit prăbuşit pe podea, într-o baltă de sânge şi cu faţa desfigurată. Fata a dat imediat alarma chemând 118.

Anchetele carabinierilor au condus, la scurt timp după, la arestarea a doi dintre protagoniştii (au fost cel puţin cinci) misiunii punitive: Daniel Gheorghiţă Andronache, de 23 de ani, şi Andrei Alexandru Lungu, de 20, blocaţi după o urmărire efectuată cu ajutorul unui elicopter de-a lungul autostrăzii Salerno-Reggio Calabria. Cei doi români au fost deja condamnaţi cu procedură abreviată pentru infracţiunile comise pe timpul tentativei de fugă. Lungu a fost condamnat la patru ani şi două luni de detenţie, iar Andronache la patru ani.

Şeful bandei ar fi însă Nichita Vasile, de 30 de ani, pentru care pe 16 octombrie va începe procesul. Acuzaţia este de omor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version