Menu
in

Român la furat cupru, cade de pe acoperiș și moare

Au încercat să fure cupru din stabilimentul Videocolor din Anagni, acoperișul nu a rezistat și unul dintre cei cinci hoți a căzut și a murit. S-a întâmplat la Anagni în provincia Frosinone.

Bărbatul, inconștient, a fost dus cu mașina de unul dintre colegi la punctul de taxare autostradal al orașului, cerând ajutor casierului. La fața locului a sosit o patrulă a poliției rutiere, care a descoperit că bărbatul Z.M.N., de 38 de ani, român, în realitate era mort.

Bărbatul de la volanul mașinii, A.V., de 25 de ani, și acesta român, susținea că l-a găsit pe marginea autostrăzii și că nu-l cunoaște. Apoi, însă, luat la întrebări, a povestit o realitate cu totul diferită. Cei doi făceau parte dintr-o bandă de români care se ocupă cu furtul de cupru.

Român de 29 de ani, electrocutat la 20.000 de volți la furat cupru, în Termoli

Au luat în vizor stabilimentul Videocolor din Anagni închis de mai mult timp, și în timp ce mergeau pe acoperișul din azbest, acesta a cedat dintr-o dată și bărbatul de 38 de ani a căzut la pământ. Tânărul de 25 de ani a fost arestat pentru tentativă de furt agravat. Ceilalți trei, în schimb, sunt căutați.

Atac la cimitire. Zeci de morminte profanate pentru a fura cuprul

Cătălin Dragomir, 22 de ani, electrocutat mortal la furat cupru în Agrigento / al şaptelea mort în 2013

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version