Menu
in

Român reținut în Italia pentru că își obliga soția să se prostitueze, nu aveau bani de benzină să ajungă în România

Scene dramatice pe marginea autostrăzii A4, în Italia. O româncă de 23 de ani i-a rugat pe angajaţii unui restaurant să cheme poliţia, acuzându-şi soţul că o forţează să-şi vândă trupul prin parcări, TIR-iştilor. Incidentul s-a produs luni seară.

Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii italieni i-au găsit pe cei doi soţi certându-se în limba română, sub privirile îngrozite ale fiului celor doi. 

Apoi, cu o engleză stricată, tânăra a încercat să le explice oamenilor legii că trece printr-un adevărat calvar. Femeia le-a spus că locuieşte cu soţul şi fiul lor în Anglia şi că sunt în drum spre România.

Cu lacrimi în ochi, tânăra de 23 de ani şi-a acuzat bărbatul că a obligat-o să se prostitueze ca să poată avea cu ce să cumpere benzina pentru călătorie. A pus-o să se culce cu şoferii de TIR, în trei restaurante de pe marginea drumului, unul dintre ele fiind cel din Valtrompia.

În timp ce-şi vindea trupul prin parcări, băiatul ei era în maşină, aşteptând-o, scrie presa din Italia, citată de observator.tv.

Nemaisuportând ce i se întâmplă, românca a decis să le ceară ajutorul angajaţilor din zona de servicii, care au chemat poliţia. Demersul femeii s-a concretizat într-o plângere penală, soţul abuzator fiind acum cercetat de autorităţile italiene în stare de libertate.

Între timp, românca şi fiul ei au fost cazaţi într-un centru special, unde sunt în deplină siguranţă.

România, număr alarmant de minore care devin mame. «La 13 ani, tot jucând-se ”scunsa”, fetița a rămas însărcinată»

Teroare in Calabria: cuplu de români torturat și batjocorit de patru italieni

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version