in

Român travestit în femeie a creat teroare la Trieste, femeie înţepată cu un ac pe stradă

Întâmplare neplăcută trăită de o tânără de 28 de ani din Trieste în timp ce se plimba pe o stradă de lângă gară, în jurul orei 19.30 duminică 3 iulie.

«Un tânăr străin travestit în femeie, în compania a două fete, nu se ştie de ce m-a înţepat în coapsă rănindu-mă, apoi plecând ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic», a scris victima pe Facebook, potrivit Il Gazzettino.

Înspăimântată, tânăra a chemat paramedicii care imediat au iniţiat protocolul profilactic, iar apoi a depus plângere la Chestură. Şeful Echipei Mobile, Marco Calì, a confirmat episodul şi a clarificat: «Nu era nici seropozitiv, nici nu a utilizat o seringă, este vorba de un român cu probleme mentale care a înţepat-o pe fată cu un ac de cusut».

Tânăra nu a suferit nicio consecinţă, ci mai degrabă o mare sperietură. Bărbatul, deja cunoscut forţelor de ordine, a fost găsit.

Femeia va trebui să se supună la trei luni de tratament pentru a evita riscul de a contacta HIV. Postarea victimei a devenit virală pe reţelele de socializare:

«Din instinct m-am întors şi am văzut imediat că ascundea ceea ce folosise pentru a mă înţepa. Durerea fizică a fost minimă însă nu puteam înţelege motivul acelui gest. Imediat l-am întrebat de ce a făcut asta şi i-am spus să-mi arate ce avea în mână însă fără succes. Cei trei râdeau aproape distrându-se şi bărbatul travestit îmi arăta celalaltă mână în bătaie de joc. Moment în care de teamă mi-am luat prietena de mână şi am plecat. După acest episod m-am adresat autorităţilor care au intervenit în mod tempestiv şi datorită descrierilor noastre l-au reţinut pe agresorul meu, printre altele deja cunoscut autorităţilor. Mi-am petrecut noaptea la spital şi chestură pentru a denunţa totul şi în această dimineaţă a trebuit să merg din nou la spital pentru a face alte analize şi a începe un tratament, care va dura luni de zile, împotriva unor eventuale boli».

«Deşi riscul de infecţii este aproape nul – continuă tânăra – şi tratamentul este făcut în scop preventiv pentru a se evita orice consecinţă, frica rămâne mare. Nu este just, ca pentru pura distracţie a unei persoane bolnave, eu şi familia mea să trebuiască să înfruntăm toate acestea. Este momentul să începem să pretindem mai multă siguranţă şi protecţie de la cei care ne reprezintă, nu numai la nivel local, ci naţional. Pentru ca persoanele deja cunoscute forţelor de ordine să fie pedepsite în mod sever şi dacă sunt străine să fie repatriate fiindcă avem deja destui oameni ciudaţi de care trebuie să ne păzim. Trebuie să încetăm să fim toleranţi şi trebuie să pretindem o ţară în care să ne putem simţi în siguranţă. Este vorba de viitorul noastru şi a celor care vor veni după noi».


Citește și:

VIDEO / Bătaie între români pe străzile orașului Trento. Localnicii cer intervenția forțelor de ordine

Pentru prima dată în Italia: români condamnaţi pentru MAFIA, pedepse grele pentru membrii „Brigăzii” din Torino

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

”Candidez independent în diaspora. Partidele românești sunt moarte!”

Ți-e dor de ceva de acasă? Participă la campania #PegasDor, făcută pentru românii din diaspora