Menu
in

Româncă bătută, înjunghiată şi aruncată în râu

O româncă de 31 de ani, Lenuţa Lazăr, a fost bătută, ucisă prin înjunghiere  şi abandonată într-un râu din zona Mezzano, în apropiere de Ostellato (provincia Ferrara). Un italian de 52 de ani, Sergio Rubini, a recunoscut că el a asasinat-o pe româncă şi a fost arestat.

Lenuţa Lazăr ajunsese în baza de date a forţelor de ordine cu circa o lună în urmă, mai exact de când a început să se prostitueze pe străzile oraşului, scrie "Il Resto del Carlino".

Pe 4 ianuarie, pompieri  au extras corpul ei fără viaţă, din apele îngheţate ale unui râu, la mică distanţă de podul de pe via Mezzano. Carabinierii au ajuns la locul respectiv datorită indicaţiilor – foarte precise – furnizate de Sergio Rubini, de 52 de ani, şomer din Voghiera, cu antecedente pentru tentativă de omor.

Rubini(FOTO)  a ajuns la spital pe 3 ianuarie, după un accident rutier. Era la bordul furgonetei sale şi  rătăcea fără destinaţie. Potrivit primelor informaţii, cu puţin timp înainte ingerase diferite medicamente în tentativa de a-şi pune capăt vieţii.

În timp ce era transportat către spital, bărbatul ar fi povestit că a comis un omor cu o zi înainte, pe 2 ianuarie. Victima era o prostituată pe care o abordase pe stradă: apoi a bătut-o şi a înjunghiat-o cu cinci sau şase lovituri în abdomen.

Cînd şi-a dat seama ce a făcut, bărbatul a povestit că a încercat să scape de cadavru, aruncându-l de pe pod.

După ce a aruncat-o pe româncă, Rubini a povestit că s-a ocupat de curăţarea furgonetei.

Apoi, ar fi fost cuprins de remuşcări şi a încercat să se sinucidă, înghiţând mai multe medicamente. În această stare a fost găsit de poliţişti, după ce a avut un accident cu aceeaşi furgonetă cu care o transportase pe tânără. El a dat indicaţii anchetatorilor unde să caute corpul româncei.

Pe numele lui Rubini a fost emis un mandat de arestare pentru omor voluntar.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version