Menu
in

Româncă obligată să se prostitueze, pentru a-şi îngriji fiul bolnav

Poliţiştii din Torino au arestat patru cetăţeni români, cu vârsta cuprinsă între 24 şi 29 de ani, acuzaţi de proxenetism cu minori, violenţă sexuală şi vătămare corporală. Victimele sunt tinere românce, printre care şi mama unui copil de doi ani, grav bolnav, constrânsă să se vândă pentru a-şi trata fiul- scrie La Repubblica- Torino.

Tânăra a venit în Italia, dintr-un sat sărac din România, convinsă că-şi va găsi un loc de muncă cinstit. Şi-a adus şi copilul, afectat de o boală gravă la aparatul respirator. Dar, odată ajunsă în Piemont, femeia a fost racolată de banda de proxeneţi şi constrânsă să se prostitueze, alături de alte şase conaţionale, în zonele Pinerolo (Torino), Bagnolo Piemonte (Cuneo) şi Saint Vincent (Aosta). Trei dintre tinere sunt minore.

Poliţiştii au descoperit că tinerele erau obligate, la sfârşitul zilei, să predea bandei toţi banii câştigaţi: chiar 4-5000 de euro. In timpul zilei, erau ţinute în casă, fără a putea vorbi cu familiile lor. Cele care refuzau să se prostitueze erau bătute, ameninţate, violate, sau constrânse să se drogheze cu cocaină, pentru a-şi “îmbunătăţi prestaţiile”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version