Menu
in

Români în vizor/ Execuţie în stil mafiot şi o maşină încendiată intenţionat

Cadavrul unui român împuşcat în cap a fost găsit pe 16 martie în ţinutul Fondachello, pe câmpiile dintre Campobello şi Licata, la numai 13 km de Naro, localitatea unde au fost otrăviţi trei copii români. Bărbatul nu avea documente asupra sa, însă a fost ulterior identificat ca fiind Teodor Asmarandei, 46 de ani. El a sosit în Sicilia direct din România, pentru un loc de muncă la o fermă din Campobello di Licata, după ce copii din Naro au fost otrăviţi.

"Implicat în omuciderea copiilor din Naro?", a titrat Il Giornale di Agrigento. "Cadavrul a fost găsit, pe un drum asfaltat, de câţiva tineri care erau în trecere cu maşina. Potrivit investigatorilor este probabil ca bărbatul să fi fost ucis în altă parte şi apoi să fi fost aruncat de-a lungul străzii de pe teritoriul Campobello, care se află la câţiva km de Naro.

Bărbatul avea craniul fisurat de un proiectil. Imediat, deşi lipseau datele personale ale victimei, s-a răspândit cu insistenţă vestea că s-ar putea trata de un bărbat care ar fi avut un rol în otrăvirea micuţului Sebastian Lupescu, de 4 ani, mort alaltăieri la Messina, la Policlinico, unde se afla internat în urma unei grave stări de rău provocate de otrăvirea cu pesticid.", a scris cotidianul din Agrigento.

Procurorul de la Procuratura din Agrigento, Giacomo Forte, care se ocupă de anchetă, a dispus autopsia. O legătură cu otrăvirea copiilor este oricum analizată. "Pentru moment – a explicat procurorul şef din Agrigento, Renato Di Natale – nu rezultă nicio legătură cu evenimentele din Naro, dar lucrăm neîntrerupt evaluând toate ipotezele".

Un incendiu a distrus un autoturism Fiat Punto, aparţinând unui alt român de 40 de ani, la Campobello di Licata, în noaptea de 17 spre 18 martie. E vorba de aceeaşi localitate în care, cu două zile înainte, fusese descoperit cadavrul unui român împuşcat în cap. Flăcările au fost stinse de pompierii din Canicattì. Carabinierii de la comandamentul provincial din Agrigento au demarat o anchetă care nu exclude incendierea maşinii şi descoperirea cadavrului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version