in

Salerno, român condamnat la închisoare pe viață: a ucis un italian și i-a violat iubita

Judecătorii Curții de Apel din Salerno au decis închisoare pe viață pentru Ionuț Alexa, român de 34 de ani acuzat că a ucis după o agresiune violentă un tânăr din Battipaglia, Natalino Migliaro, de 30 de ani. Alex este acuzat și că a abuzat sexual de tânăra care era în mașină cu victima.

Judecătorii l-au găsit pe asasinul lui Migliaro vinovat de omor voluntar. Italianul a fost ucis în noaptea dintre 4 și 5 octombrie 2014 pe promenada din Battipaglia.


Citiți despre acest caz:

A ucis un italian şi i-a violat iubita. Arestat un român de 31 de ani


 

Doi bărbați cu capetele acoperite i-au atacat pe Natalino și pe iubita acestuia cu o violență ieșită din comun. Probabil a fost vorba de un jaf transformat în omor și viol sau poate agresorii au crezut că era vorba de o prostituată și un client, care trebuiau ”pedepsiți” pentru că au încălcat un teritoriu ce aparținea unor alte cercuri de prostituție. În acea perioadă în zona litoralului din Battipaglia era în curs o luptă feroce pentru controlarea pieței sexului, un război între bande ale cărui victime inocente se poate să fi fost cei doi.

Carabinierii au ajuns la Alexa urmărind această pistă, apoi comparând proba de salivă a acestuia cu sperma găsită la locul tragediei. În urma testării ADN, tânărul a fost arestat.

Natalino Migliaro a decedat la Campolongo Hospital în urma unui lung calvar, ca urmare a leziunilor grave suferite pe timpul agresiunii.

Românul a respins mereu acuzația de a fi participat la agresiune și pe timpul procesului a făcut de mai multe ori declarații spontane. Anterior afirmase că numai a intervenit pentru a calma o dispută între italieni. Însă Alexa a fost incriminat de proba ADN.

În schimb, nici urmă de complice. Alexa continuă să susțină teza potrivit căreia ar fi nevinovat. «A fost o înscenare. La fața locului au lăsat urme din sperma mea prelevată dintr-un prezervativ abandonat în împrejurimi după ce am avut un raport cu o prostituată». O teză care nu l-a convins deloc pe procuror.

La încheierea uneia dintre ședințe Ionuț chiar i-ar fi amenințat cu moartea pe judecători spunând «vă voi ucide pe toți».

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Dramele românilor din Italia: Dragoș și Ștefan, ambii 17 ani, dorm la minus 7 grade, în adăposturi din carton

Stupoare la aeroportul din București: un italian s-a prezentat cu un pașaport emis de ”Regatul Gaia”