in

Secretara lui Ceauşescu, arestată în Sardinia

O ştire neobişnuită, publicată de "L'Unione Sarda" şi "Il Secolo XIX": una dintre infirmierele arestate la o clinică din Ittiri, provincia Sassari (Sardinia), unde bolnavii de Alzheimer erau maltrataţi şi torturaţi, ar fi nici mai mult, nici mai puţin decât o fostă secretară de-a lui Ceauşescu!

Maria Truşcă este una dintre cele 15 persoane arestate de carabinierii din Sassari pe timpul unei operaţiuni care s-a încheiat cu o descindere la clinică, pe 3 august. Clinica era o adevărată "casă a ororilor", iar Truşcă ar fi fost surprinsă în flagrant în timp ce "îngrijea" un bătrân cu palmele şi cu găleţi cu apă îngheţată.

Video şocant/ Asistentă româncă surprinsă în timp ce-şi loveşte pacienţii

"Este fosta secretară a lui Nicolae Ceauşescu, dictator român dat jos de la putere şi condamnat la moarte în 1989", susţine "Il Secolo XIX". Cotidianul continuă: "Şi tocmai în serviciul fostului tiran, acuzat de crime împotriva statului, genocid şi distrugere a economiei româneşti, trebuie să se fi inspirat din acesta pentru metodele sale de tip Gestapo, violenţe metodice, în special asupra unui client roman de la clinica din Ittiri, bolnav de Alzheimer, care a fost legat de un scaun cu bandă adezivă pentru cutii. Fosta secretară a preşedintelui Ceauşescu era o executantă a torturilor, martoră a fiecărei orori comise în dauna pacienţilor neajutoraţi."

VIDEO realizat în clinica unde lucra românca

"Femeia româncă, de 53 de ani, a fugit din Bucureşti când regimul fostului său angajator s-a prăbuşit odată cu finele anilor '80. Ea, pion al serviciilor secrete fidele tiranului Nicolae, s-a salvat la limită de satârul revoluţiei române. A căutat refugiu în Italia, la Porto Torres, păstrându-şi anonimatul şi ascunzându-şi trecutul până a devenit îngrijitoare la clinica din Ittiri. A fost indicată poliţiei a fi printre cele mai eficiente executante ale terapiei zilnice formată din violenţe. Torturi psiho-fizice care deseori le includeau şi pe rudele victimelor".

Dintre arestaţi, 11 persoane sunt la arest domiciliar. "Printre ele şi Maria Truşcă, fosta secretară a lui Ceauşescu, scăpată revoluţiei dar cu un destin de om vinovat."

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

O româncă superbă ar putea deveni imaginea Martini in lume

PSD vrea să îi scutească pe preoţi de plata impozitelor