in

Ti lascio una canzone/ Maria Crăciun mulţumeşte fanilor români de la Roma: “Nu mă aşteptam să câştig”

Ediţia din 15 octombrie a emisiunii concurs “Ti lascio una canzone” a fost câştigată la interpretare de românca Maria Cristina Crăciun, în vârstă de 11 ani, din Galaţi. Fetiţa intră astfel în marea finală a concursului, care va avea loc la 26 noiembrie, la cea de-a XI-a ediţie a concursului. Din cei zece finalişti, doi sunt români!

Maria Cristina Crăciun a obţinut din partea juriului emisiunii-concurs “Ti lascio una canzone” de pe Rai Uno premiul pentru cea mai bună interpretare pentru piesa “La vie en rose”.

“Când mi-am auzit numele, nu ştiam ce se întâmplă”

Maria ne-a povestit cum a primit vestea că a câştigat premiul, în spatele scenei: “Eu eram sigură că un copil italian va câştiga premiul juriului pentru că suntem în Italia, la ei. Dar şi când am auzit: Maria Cristian Crăciun, nu ştiam ce se întâmplă, credeam că mă strigă că trebuie să mă duc undeva. Nu credeam că o să câştig”, ne-a spus fetiţa, la câteva ore după emisiune.

Intâmpinată de românii din Roma

La finalul programului de pe “Rai Uno”, la ieşirea din Auditorium, fetiţa a fost întâmpinată de un grup de români din Roma, care au venit special să o îmbrăţiseze. Maria, emoţionată, ne-a declarat: “Asta îmi dă încredere în mine. Când primesc aplauze din partea publicului sau când mă aşteaptă persoane pe care nu le cunosc pentru a mă felicita, mă face să am o mai mare încredere în mine. Aş vrea să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru că m-a ajutat să cânt foarte bine şi să câştig acest premiu”.

Succesul se obţine “doar prin muncă”

Fetiţa ne dezvăluie secretul succesului său: “Numai prin multă muncă se poate ajunge undeva sus. Nu vine nimeni să te roage să faci ceva. Trebuie să munceşti de unul singur”.

O nouă “Edith Piaf”

Cântăreaţa Orietta Berti, una din membrele juriului care a premiat-o pe româncă,  a declarat că o apreciază pe Maria, a cărei voce seamănă cu cea a faimoasei Edith Piaf.

Maria a început să cânte singură de la vârsta de patru ani, iar după doi ani, deja studia serios muzica şi lucra cu vocea sa.  A obţinut în doar trei ani de carieră premiul I la Mamaia Copiilor, Trofeul Cerbul de Argint, premiul al III-lea la Festivalul Sanremo Junior din Italia şi premiul Radio România Junior pentru cea mai bună voce a anului 2010.

Doi români în finală

Fetiţa ajunge astfel, în finala concursului, în care vor rămâne din 40 doar 10 copii. În urmă cu patru săptămâni, acelaşi premiu a fost câştigat de Ştefan Cristian Atîrgoviţoae, 11 ani, din Iaşi, cu melodia “Una canzone per te”.

Deci, automat, la finala concursului din 26 noiembrie între cei 10 concurenţi se află deja doi români.

C.T.

Citeşte şi:

VIDEO /Maria Crăciun, premiul juriului la “Ti lascio una canzone” cu melodia “La vie en rose”

VIDEO/ Mădălina Lefter va cânta cu Olivia Newton John sâmbătă pe Rai Uno

VIDEO/ Maria Cristina Crăciun, de 11 ani, la “Ti lascio una canzone”

VIDEO/ “Ti lascio una canzone”: Mădălina Lefter şi Stefan Atirgoviţoae au ridicat publicul în picioare

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Există şi “badante” necinstite: şapte luni de închisoare pentru “hoaţa de linguriţe”

Exclusiv G.R./ Dan Diaconescu ne prezintă cele 18 filiale din Italia: “Veţi avea surprize de proporţii!”