Menu
in

Torino, drama unei familii de români: și-a ucis soţia din gelozie, închis la psihiatrie

Roman Valcelian, românul de 29 de ani care şi-a ucis în februarie 2015 soţia Magda, de 26 de ani, în halele fostei fabrici Altissimo din Moncalieri, Torino, nu este în deplinătatea facultăţilor mintale.

A stabilit acest lucru o expertiză dispusă de judecătorul pentru audieri preliminare Paola Boemio, care corespunde cu rezultatele consultării primite zilele trecute de procurorul Paolo Scafi. La următorul termen al procesului, prevăzut pe 17 mai, magistratul ar putea să ceară achitarea. Valcelian este actualmente închis într-un Rems, structură care a înlocuit spitalul psihiatric judiciar.

În 9 februarie 2015 şi-a lovit mortal soţia şi apoi a fugit de la locul faptei, cu autobuzul. Motivul pentru care a ucis-o pe mama celor patru copii ai săi: gelozia. Erau originar din Galaţi. Bărbatul trăia cu soţia şi cei patru fii într-o fabrică dezafectată din Moncalieri.

După crimă a urcat în autobuzul liniei 45 cu direcţia piazza Carducci din Moncalieri. A fost văzut apoi seara în jurul orei 20 la periferia de nord din Torino. A doua zi a a fost găsit şi arestat de carabinieri în Borgaro Torinese în timp ce încă era desculţ şi avea pe el o pătură. La momentul reţinerii a confirmat: „Am ucis-o din gelozie”.

Bărbatul, cu antecedente penale pentru furt şi tăinuire, ar fi mărturisit militarilor că şi-a pierdut minţile în momentul în care femeia i-ar fi mărturisit că l-a înşelat. A lovit-o cu un par până a ucis-o. Omorul s-a consumat în faţa ochilor fiului cel mare al cuplului, un copil de 9 ani. A văzut totul. «A fost tata», a spus în faţa reporterilor italieni.

«Tata e nebun». Şi face semn cu mâinile: «Tata a luat o bâtă şi a lovit-o în cap pe mama. Tata e nebun la cap».


 

Mai citește despre acest caz:

Torino, și-a ucis soția din gelozie, în fața copilului. «Tata a luat o bâtă și a lovit-o în cap pe mama»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version