in

Torino, fuge după un furt, moare căzând în prăpastie

Voia să pună la cale un furt în spitalul din Torre Pellice, în provincia Torino, dar când au sosit carabinierii a fugit. Nu cunoştea zona şi a sfârşit în fundul unei prăpăstii din localitatea Bertenga. Faptul s-a produs în noaptea de 19 ianuarie, însă numai pe 20 ianuarie după-amiaza au găsit carabinierii corpul fără viaţă la mică distanţă de râul Pellice.

Victima este un român, C.M., de 37 de ani, rezident la Torino. Un personaj cunoscut forţelor de ordine cu antecedente pentru furt. În acea noapte, cu unul sau poate doi complici, a sărit gardul spitalului. Însă mişcările lor au fost observate de personalul spitalului care imediat a chemat carabinierii.

Militarii au sosit în timp ce cei doi încercau să fugă, au dejucat furtul, dar nu i-au urmărit. Imposibil pe timpul nopţii să încerci să-i opreşti. Cel mai probabil hoţii s-au despărţit şi C.M. a intrat pe o străduţă îngustă folosită numai de rezidenţi, care însă duce la o pajişte care la rândul ei se termină cu o prăpastie delimitată de un gard. Un loc periculos pe care oamenii din zonă îl cunosc bine. Totul e diferit pentru cei care, temându-se să fie arestaţi, fug fără suflare în noapte şi sar cu agilitate orice obstacol care le iese în cale.

Hoţul nu-şi putea imagina că acolo avea să facă un salt de 150 de metri. O cădere care nu lasă speranţe, bărbatul s-a lovit în mod violent de pietrele râului. Complicele a fugit. Carabinierii nu şi-au imaginat imediat că s-a consumat o tragedie, au făcut o lungă inspecţie lângă spital în căutarea de indicii utile.

Mai întâi au găsit pe jos unelte pentru dat spargeri: şurubelniţe mari şi şperacle. Apoi, pe o stradă vecină, şi o maşină, un Opel Astra, deschisă. Au verificat numărul de înmatriculare şi au ajuns la proprietar, un român cu antecedente penale. Apoi a doua zi după-amiaza anchetele iau o nouă întorsătură: militarii s-au reîntors în zonă, au căutat alte urme şi au intrat pe aceeaşi străduţă pe care o parcursese cu o noapte înainte românul. Au ajuns la capătul pajiştei, s-au aplecat şi apoi au decis să coboare în prăpastie. În acel moment au găsit corpul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

În Italia scade numărul mamelor foarte tinere şi creşte cel al celor peste 40 de ani

Doi cerşetori români au ajuns exponate în Suedia