in

Ucis de excavator la Nepi, român denunţat

Joi, 19 februarie, la Nepi a decedat un muncitor pe un şantier din localitate. Părea că o cădere pe timpul muncii a cauzat moartea lui Gianfrancesco Vettura, un italian de 56 de ani din Sutri, pe un şantier din Nepi pentru curăţarea unui fost adăpost pentru cai.

În urma reconstituirii efectuate de carabinieri a reieşit că în imediata apropiere a victimei era un alt muncitor, român, care manevra escavatorul şi intenţiona să doboare nişte traverse din lemn. Tocmai când încerca să rupă unul dintre acele lemne, bărbatul l-a lovit cu braţul escavatorului la cap pe muncitorul italian, rănindu-l grav. Ulterior bărbatul a primit îngrijiri şi a fost transportat cu elicopterul medical la Spitalul Gemelli din Roma unde a decedat la scurt timp după.

Imediat după accident, muncitorul român a îndepărtat escavatorul încercând să ascundă toate urmele care ar fi dus la el. Însă nu au folosit la nimic eforturile sale având în vedere cercetările detaliate efectuate în special ca urmare a declaraţiilor lui care prezentau multe neclarităţi.

Militarii au pus sub sechestru şantierul şi utilajele utilizate. Cetăţeanul român va trebui să răspundă pentru omor din culpă.

Pordenone, muncitor român zdrobit de o tonă de peleţi

Accident de muncă pe şantierul autostrăzii Salerno – Reggio Calabria, muncitor român căzut de la 80 de metri înălţime

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Acuzat de viol şi ameninţări de îngrijitoare, bătrân de 90 de ani achitat: „Nici măcar nu poate să meargă”

Sebastian Lăzăroiu: “Vor fi numai 7 parlamentari pentru diaspora, cea mai mare înşelătorie din ultimii 25 de ani”