Menu
in

Un bătrân şi-a tăiat venele după ce “badanta” româncă i-a golit contul în bancă

S-a dus la oficiul poştal, a descoperit că în cont mai avea doar 10 euro şi şi-a tăiat venele de la o mână. S-a întâmplat la Porto Empedocle (provincia Agrigento), scrie "La Sicilia". Nefericitul protagonist al poveştii este un bărbat de 69 de ani, A.F., pensionar, care până cu câteva săptămâni în urmă se folosea de serviciile oferite de o îngrijitoare româncă.

Fata l-a îngrijit pe bătrân circa un an, până când, fără a spune nimic propriului "angajator" şi-a făcut bagajele şi a plecat. A dispărut în neant, în mod evident cu ceva bani în buzunar, tocmai banii lui A.F.. Pensionarul nu-şi imagina că în cont nu mai avea bani şi s-a dus să scoată 300 de euro.

Când a văzut că nu i-a mai rămas aproape nimic, s-a urcat în maşină şi şi-a tăiat venele de la mâna stângă. Sângele a început să curgă din plin. Un trecător şi-a dat seama ce se întâmpla în interiorul maşinii. Fără ezitare a deschis portiera şi i-a acordat primul ajutor pensionarului care sângera. Salvatorul l-a invitat pe pensionar să meargă la spital pentru a primi îngrijiri adecvate. Revenindu-şi din şoc, bătrânul a fost însoţit de un frate la poliţie pentru a depune plângere

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version