in

Un român înarmat cu o macetă a semănat groază în Palermo, arestat de polițiști

Noapte de coșmar! Unii locuitori din Palermo nu au închis un ochi. Mai multe apeluri disperate făcute de italieni în toiul nopții la poliție anunțau că un bărbat amenință trecătorii cu o macetă.

Acesta a fost văzut în mai multe locuri până să fie identificat și prins de polițiști. Mai întâi, românul s-a îndreptat amenințător către șoferii care încercau să intre într-o benzinărie din zona Regione Siciliana, pentru a alimenta, după care s-a dus în campusul universitar.

Una dintre zecile de victime le-a povestit polițiștilor, că bărbatul a coborât dintr-o mașină gri, a scos o macetă și s-a îndreptat spre ea. Speriată, femeia s-a refugiat în cabina postului de pază al Universității de unde a sunat la 113. Alte apeluri au fost făcute de câțiva tineri îngroziți care spuneau că l-au văzut pe bărbatul înarmat pe via Ernesto Basile.

Live Sicilia relatează că bărbatul de 39 de ani a fost prins, în cele din urmă, pe Vialle delle Scieze. Polițiștii au găsit maceta în mașină pe care au confiscat-o, iar românul a fost reținut.

sursa: stiridiaspora.com

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Povestea lui Mihăiță Cojocariu, rezident în Piemonte: ”Românul în străinătate, mult mai rău, mult mai periculos…”

Ravenna, tânără violată și filmată, au luat-o pe sus dintr-un local profitând că era complet beată