in

Varese, a murit după 3 luni bătrâna bătută pe stradă de Pardalian Căldărar

A murit după aproximativ trei luni și jumătate de agonie Argia Maria Calmosi, bătrâna de 84 de ani din Busto Arsizio (Varese), atacată și bătută fără niciun motiv pe stradă în 16 noiembrie anul trecut. Agresorul este Pardalian Căldărar, în vârstă de 26 de ani, cu antecedente penale, acuzat acum de omor. Alături de Argia Maria Calmosi a fost agresată și sora ei, Wilma, care o însoțea.

Maria a suferit o fractură gravă a craniului, după ce a fost împinsă și aruncată la pământ. Sora ei Wilma a luat un pumn în față de la Pardalian Căldărar, aflat în stare de ebrietate.

Cu puțin timp înainte de atac, tânărul român rătăcea pe străzile din centrul orașului, urlând. Dintr-o data, fără explicație, în fața altor trecători trecuti, a lovit-o pe Wilma Calmosi. Pensionara a strigat și românul s-a îndepărtat. Femeile și-au reluat plimbarea, chiar și-au întâlnit o prietenă, și dintr-o dată au văzut că același om a venit alergând. Cele trei femei mergeau la braț, dar Pardalian a împins-o pe Maria, care a căzut pe asfalt, lovindu-se a cap. Inițial, condițiile bătrânei nu păreau grave, dar apoi și-a pierdut cunoștința și a fost transportat la spital cu hemoragie cerebrale. Nu și-a mai revenit niciodată.

Când Pardalian Căldărar a fost oprit de poliție, pe o stradă apropiată, nu s-a opus: el a admis că a băut vodcă și că era beat, dar nu a fost în măsură să justifice acțiunea sa. Era rănit la nas și sângera, probabil din cauza unei căderi după ce și-a pierdut echilibrul din cauza alcoolului.

Varese, român beat, s-a năpustit fără motiv asupra a două bătrâne și le-a bătut până le-a băgat în spital

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Accident de muncă în Sardegna, muncitor român căzut de la 8 metri pe șantier

Emanuele Dessì, bătăușul de români, ales senator și reprimit în M5S