Menu
in

Vecinii nu-i dau bani împrumut, îi atacă noaptea cu toporul

Momente de nebunie la Desio (provincia Monza Brianza), unde un român de 31 de ani a intrat pe furiș în casa a doi soți vecini, tot români, și i-a agresat în somn cu un topor. Motivul agresiunii: refuzul vecinilor de a-i acorda un împrumut.

Urlete soților agresați au trezit locatarii, care au chemat carabinierii. Scena care li s-a înfățișat militarilor și salvatorilor era de groază: victimele prezentau răni prin tăiere la față și la membre și pe podea erau numeroase urme de sânge.

Carabinierii l-au găsit pe agresor în locuința vecină: este vorba de M.I., român de 31 de ani, fără antecedente penale, care avea lângă el toporul utilizat. Românul rănit, muncitor de 45 de ani, a povestit: „A înnebunit, nu înțeleg motivul, noi dormeam liniștiți, a sosit el și s-a întâmplat ceva teribil. Nu ne-am certat niciodată. Ne cunoșteam numai din vedere, ne salutam când ne intersectam și gata”.

Înarmat cu un topor, creează panică într-un autobuz la Roma: condamnat

La un moment dat vecinul le-a cerut o sumă de bani împrumut, dar l-au refuzat politicos, pentru că nici bărbatul de 45 de ani și soția sa nu au disponibilități. „Eu sunt aici bucăți, soția mea trebuie să se opereze”, suspină bărbatul, care adaugă: „sper ca acea persoană să nu mai iasă din închisoare„.

La parterul blocului locuiește doamna Maria, proprietara locuinței în care trăia agresorul. Este prima care cere dreptate: „Nu-mi plătește chiria de patru luni – povestește femeia, de 60 de ani, alături de soțul bolnav -, îmi datorează 2.000 de euro. Este aici din ianuarie, a plătit primele două luni, apoi a început coșmarul…”. „Ca să nu plătească a adoptat o atitudine agresivă, mă amenința pe mine și pe fiii mei, o dată a făcut semnul că ar vrea să le scoată ochii. Apoi îmi lăsa fecale în fața ușii”.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version