Menu
in

Veneția, bunuri de un milion de euro confiscate de la o familie de români, vindeau sute de kg de droguri

20 de arestări au avut loc în Italia, în cadrul unei ample operaţiuni de destructurare a unei reţele de traficanţi de droguri, printre care şi români. Bunuri mobile şi imobile, în valoare de peste 1 milion de euro au confiscat autorităţile de la 2 români, soţi şi soţie, acuzaţi că au condus o operaţiune cu substanţe interzise timp de mai mulţi ani.

Vilă impunătoare, confiscată

Confiscările includ şi o casă impunătoare deținută de ce doi soți români, în Santa Maria di Sala. În locaţia respectivă, procurorii au găsit şi 5,5 kilograme de marijuana.

Potrivit anchetatorilor, drogurile au fost vândute în apropierea școlilor din provinciile Veneția, Padova, Treviso și Vicenza. Carabinierii din Veneția au arestat deja 20 de persoane, majoritatea români şi moldoveni, informează presa italiană, citată de observator.tv.

Au vândut 200 de kilogram de droguri pe an, chiar şi copiilor

Aproximativ două sute de kilograme pe an a comercializat banda respectivă, reuşind să adune o avere record. Marfa era produsă în Spania, apoi adusă cu autobuze în Veneţia şi Padova, unde era păstrată şi distribuită dealerilor din zonă.

Drogurile erau plasate în interiorul bagajelor și prin intermediul unor curieri care foloseau maşini de lux. În interiorul acestora erau construite compartimente secrete, în care erau ascunse drogurile.

Autorităţile italiene continuă cercetările.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version