in

Viareggio, prins cu jumătate de kilogram de hașiș, a încercat să se ascundă în tufișurile de lângă stradă

Peste jumătate de kilogram de hașiș confiscat, un bărbat reținut, o mașină și un telefon mobil sub sechestru: acesta este rezultatul unei operațiuni efectuate la Viareggio de către Poliția Municipală. Agenții de la secția antidegradare, în civil, au observat un bărbat care părea să aștepte pe cineva și încerca să se ascundă în spatele unei cabine Enel.

Polițiștii l-au ținut sub control pe suspect și s-au apropiat fără a fi observați. În câteva minute la fața locului a sosit o mașină, un Clio negru, doar cu șoferul la bord, în care a urcat bărbatul, continuându-și apoi drumul. Patrula a intervenit și a oprit mașina pentru un control.

Imediat ce cei doi bărbați și-au dat seama că au de-a face cu doi agenți municipali, au încercat să fugă: pasagerul a aruncat drogurile și apoi a sărit în tufișurile de lângă stradă.

Șoferul a fost reținut și riscă un denunț  și arestarea pentru deținere și trafic de substanțe stupefiante. Este vorba de un tânăr de 20 de ani, de naționalitate română, rezident la Viareggio: în buzunar avea un telefon mobil.

În total au fost sechestrate 505 de grame de hașiș care, odată vândut  cu amănuntul, ar fi adus un profit de circa 7.500 de euro.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Au transformat un bloc întreg în bordel cu 40 de fete tinere. Arestat utimul membru al cartelului prostituției la Parma

Guvernul spaniol a pus în aplicare articolul 155 din Constituție: “Nu se suspendă autonomia sau autoguvernarea Cataluniei, ci înlăturăm oamenii”