in

Vibo Valentia, jaf ca în filme: cu fețele acoperite și înarmați cu pistoale au descins într-un bar-brutărie

Cu fețele acoperite și înarmați cu pistoale au descins într-un bar-brutărie din centrul orașului, au cerut să li se dea încasările și apoi au fugit.

Jaful a fost comis vineri 27 ianuarie, în jurul orei opt, într-un magazin din Vibo Valentia. La fața locului au sosit imediat patrulele echipei mobile: răufăcătorii fugiseră pe jos de câteva secunde însă agenții au reușit să-i aresteze în apartamentul lor.

Arestații sunt un român de 18 ani, Liviu Daniel Sarig, cu antecedente penale pentru infracțiuni similare, deja în arest domiciliar dintr-un alt motiv, și un italian de 22 de ani, Francesco Antonio Pio Carnovale, și acesta cu antecedente penale.

Poliția a percheziționat apartamentul și a găsit două pistoale identice cu cele utilizate de jefuitori în magazin, adică un revolver calibrul 38 cromat și încărcat și replica unui pistol semiautomat 9×21, cu țeava obturată dar fără capac roșu. În plus, a fost găsită muniție de calibrul 38.

Sarig și Carnovale au fost arestați în flagrant pentru jaf agravat și încălcarea normelor privind controlul armelor. Românul este acuzat și de evadare din arest domiciliar.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Veneția, a înșelat statul italian cu zeci de mii de euro: încasa pensie de invalid 100%, dar lucra ca șofer de tir

Italia, român trimis în judecată pentru că și-a lăsat fetița singură acasă. Riscă minim șase luni de închisoare