in

Vicenza, doi români prinși cu 9 kg de marijuana, valoare 30.000 de euro

O cantitate mare de droguri confiscată și două arestări într-un hotel din Torri di Quartesolo (Vicenza). Echipa mobilă a secției de poliție din Berica, în timpul unei descinderi, a găsit într-o cameră de hotel ocupată de doi cetățeni români, 9 kilograme de marijuana.

În cameră se aflau Eugen Cîrstea, alias Viorel Cosma, șomer, cetățean român de 41 de ani, din Timișoara, și George Buga, român de 48 de ani, cu cazier, domiciliat în Camisano Vicentino cu familia.

Cei doi români duceau o viață bună, deși nu munceau. Un comportament care a atras atenția poliției din Vicenza, angajată într-o investigație asupra traficului de droguri, care a dus la arestarea celor doi.

În camera de hotel s-au găsit două valize cu 9 kg de marijuana, în valoare de 30.000 de euro, învelită în celofan și acoperită cu cafea, stratagemă utilizată de traficanți pentru a acoperi mirosul puternic.

Cîrstea se afla în Torri pentru câteva zile, așteptându-l pe complicele Buga. Conform reconstrucției echipei mobile, Buga tocmai se întorsese din Spania, cu o cantitate de droguri care urma să fie vândută pe piața din Vicenza. Pentru el și pentru complice, s-au deschis ușile închisorii.

Cîrstea va trebui să ispășească și o pedeapsă mai veche, de cinci ani, pentru contrabandă cu țigări. Când a fost arestat, avea un buletin de identitate și un permis de conducere false.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vin vremuri grele pentru românii din Italia, e vremea justiției sumare

Milioane de români au plecat în străinătate, dar Institutul Național de Statistică susține că în țară sunt peste 22 milioane de cetățeni